CS colorscreed Danmark

CS Colorscreed Danmark

CS Colorscreed betongulve er for alle der ønsker et stilrent gulv med en minimal vedligeholdelse. Gulvet er et microtopping betongulv der kan udføres på alle faste underlag og i de farver du måtte ønske dig. Flotte gulve ønsker alle, og med dette betongulv bliver dit gulv smukkere for hver dag.  CS Colorscreed gulve slides ikke ned ved brug.

Beton har været brugt i mange år og er nok et af verdens ældste byggematerialer. Betongulve har været en fast konstruktion siden betonblandingen blev opfundet, og man har i Tyskland fundet betongulve der er dateret til så sent som år 1400-1200 før vores tidsregning. Allerede omkring 700 før vores tidregning blev der brugt 100% vandtæt beton. Det var romerne der bragte betonen tættere på det vi kender i dag når talen falder på betongulve. De udviklede og udfordre materialet, så deres bygninger gennem tiderne bestod af mere og mere beton. Du kan bestille en prøve her.

Med en udlægningstykkelse fra kun 10mm. så egner CS Colorscreed sig til alle steder hvor et smukt betongulv ønskes. Gulvet kan udlægges direkte på en trægulv i en tykkelse fra kun 20mm, og i denne tykkelse kan der også indbygges vandbaseret gulvvarme.

betonslibning med CS Colorscreed

Betonslibning

Betonslibning og den moderne slibeproces er noget der er kommet efter romerne lavede betongulve. Den betonslibning vi kender i dag kan spores tilbage til 1940’erne, hvor man begyndte at bruge beton som vejbelægninger. Efter udlægning blev toplaget betonslebet for at opnå en jævn og stærk overflade. Samtidigt med slibning blev kimet til slebne betongulve i lagerhaller, varehuse og andre steder med stor trafik lagt. Siden 40’erne er diamantslibemaskiner blevet kraftigt forbedret, ligesom beton er blevet en mere accepteret gulvbelægning.

CS Colorscreed bygger på en specialformuleret cementblanding, der giver unikke og flotte polerede betongulve med eller uden synlige sten. Det er muligt, fordi vi får produceret et produkt der er som beton og ikke spartelmasse, og som giver CS Colorscreed alle de gode egenskaber beton har, og kompenserer for de mindre gode. Dette gøres blandt andet ved at bruge “crackstop” fibre i produktet og samtidigt afspænde hærdningen bedst muligt. Gulvet er meget stærkt og bliver efter udlægning diamantslebet og diamant poleret, til man opnår den effekt kunden ønsker. Man kan styre hvor meget nuancespil der skal være i gulvet, lige som farven kan kontrolleres meget præcist. Denne type betongulv giver smukke polerede betongulve, og materialets naturlige egenskaber kommer frem, og giver et unikt og stilfuldt gulv, der med sit meget lave behov for vedligeholdelse, er egnet til gulve overalt.

Polering af CS Colorscreed betongulve

Polering af betongulve

Produktet er en ting, men udlægning har også en enorm indflydelse på det færdige resultat, når betongulvet skal poleres til et flot gulv. Udlægningen har indflydelse på det færdige nuancespil i gulvet. Dette er også grunden til at vi anbefaler af CS Colorscreed bliver udlagt med den dertil byggede blandepumpe. Pumpen udlægger ca. 300m2 i timen ved 10mm. tykkelse, og sørger for at blandingen er nøjagtig, og som man ønsker det. Der kan under blandingen i blandes farve eller tilslag (sten). Dette giver en utrolig alsidig maskine, der gang på gang leverer et perfekt resultat, om det er i parcelhuset eller på 5. sal.

Det er vort mål at kunne levere materialer i topkvalitet, så de kan give dig som kunde de bedste gulve, og ikke mindst et resultat der er ulig alle andre gulve. Det kan være svært at vælge et flot gulv eller et blankt gulv, for passer det i lige nøjagtigt i dit hjem? Vort betongulv passer eller kan tilpasses alle hjem og ikke mindst tilpasses dine ønsker ned i mindste detalje.

CS Colorscreed Danmark er det eneste firma i nordeuropa der udelukkende kun laver denne slags gulve.

Ekstrem slidstyrke med CS Colorscreed

Slidstærkt betongulv

Betongulv er stærkt og med de rigtige imprægneringsmidler er det også ekstremt slidstærkt. Beton har været brugt som byggemateriale i 2000 år, og dette er ikke uden grund, når man ser på de egenskaber en polering af et betongulv frembringer. Polering af betongulve har stor indflydelse på det færdige resultat. Betongulve der poleres op til grit 400 og behandles med vores imprægneringsprodukt CS Cure med efterfølgende polering. Så kan gulvet opnå forbedrede slidstyrker på optil 600% i forhold til et ubehandlet betongulv.

Naturen og CS Colorscreed

Miljøvenligt

Vores betongulve er alle miljøvenlige og baseret på naturligt indhold, hvilket også gælder de imprægneringsmidler vi bruger som overfladebeskyttelse. Det er vigtigt at beskytte miljøet, så vores børn også kan opleve skoven og det at lege på stranden om sommeren. Dette gør også at vi hele tiden arbejder på at forbedre vore produkter og sammensætningenen. Dette gør at du som kunde får de bedste materialer med den bedste overfladebeskyttelse. Derudover at beskytte dig gulv også beskytter naturen mod forurening.

unikt og stilrent betongulv med CS Colorscreed

Unikt og Stilrent

Naturlige byggematerialer giver naturlig skønhed, og alle CS Colorscreed betongulve er forskellige på hver deres egen måde. De kan være meget neutrale med fine nuance forskelle, til de rå New Yorker gulve. Rå New Yorker gulve leder tankerne hen på industrielle gulve i lejligheder og lagerhaller. Glansen kan udføres lige fra mat til blank. Polerede betongulve fremhæver arkitekturen i dit hjem, og understøtter indretningen på en måde som meget få andre byggematerialer gør.