Vedligeholdese af betongulve

Hvis man ønsker at ens betongulv forbliver smukt og stærkt, så er det vigtigt at vedligeholde det på den rigtige måde. Betongulve kræver ikke megen vedligeholdelse, men den vedligeholdelse de dog kræver skal være den rigtige for at beskytte gulvet.

Der findes mange produkter til vedligeholdelse af betongulve på markedet, både det danske og endnu flere på det internationale marked, der lover at vaske og vedligeholde dit betongulv. Desværre lover mange af disse produkter mere end de kan holde. Det er ikke fordi de ikke vasker betongulvet rent, for det gør de, men det er måden de gør det på. Hvis produktet der bruges bruger en formel, der ikke er 100% optimeret til rengøring og vedligeholdelse af betonoverflader, så risikerer man at gulvet skal vaskes mere og mere intenst fordi vaskemidlet fjerner mineraler fra slidzonen i gulvet.

Det rigtige vaske -og plejemiddel er tilpas neutralt og er 100% miljøvenligt. Produktet hedder CS Maintenance, og er et afstemt vaske/plejemiddel til betongulve, der gør at din betonoverflade bliver lettere og lettere at holde flot og ren. Produktet kan købes HER

Vedligeholdelse af betongulve gøres bedst med hvor vores CS Extreme system er brugt, der er et 3 trins imprægneringssystem, hvor der bruges 3 forskellige produkter til at skabe den unikke effekt, der ses ved betongulve behandlet med CS Extreme. Denne effekt gør at gulvet føles meget blødt at røre ved, og dette gælder også fornemmelsen, når man går på gulvet. Gulvet kan ånde og patinere i takt med at det bruges. Man kan endda sige, at gulvet bliver flottere jo mere det bruges. Betongulve med CS Extreme er skridsikre også selvom at overfladen er højglanspoleret.