Stilarter i CS Colorscreed betongulve

Stilarter i CS Colorscreed gulve kan udføres næsten som det måtte ønskes, idet alle de gulve vi laver kommer fra samme materiale, hvilket betyder at vi konstruerer hvert enkelt gulv ud fra kundens ønsker. Dette gør også at der naturligvis bliver mange forskellige udtryk at vælge imellem. For at gøre valget nemmere, har vi inddelt nogle af de gulve vi laver meget i stilarter. Stilarterne er opstået spontant, idet der var behov for navngive nogle af de forskellige gulve vi laver. Dette gør det nemmere for dig at vælge. De stilarter der beskrives her, er bare nogen af de måder gulvet kan laves på. Et CS Colorscreed gulv har ingen grænser for udseende, du bestemmer.

New York:

Dette gulv kendetegnes bedst ved et svagt farvespil, og et lyst udseende. Gulvet patinerer ikke så meget, og passer perfekt ind i et hjem hvor et betongulv ønskes, uden at gulvet skal overtage indretningen. Gulvet kan ligesom de andre typer, udføres fra en tykkelse på 10mm. på et fast underlag.

Boston:

Denne stilart er den mest udbredte, og giver et spændende farvespil. Gulvet laves normalt i en standard grå, og kan have en glans som det ønskes. Har man et hjem med stil og moderne indretning, så kan dette gulv komplementere indretningen. Gulvets farvespil spiller op til moderne arkitektur, og vil fremstå som installationskunst. Har man et gammelt trægulv så kan gulvet udføres i 40mm tykkelse direkte ovenpå. Der kan i de 40mm. udføres vandbaseret gulvvarme, hvilket også gælder de andre typer af vores gulve.

Chicago:

Her er gulvet der vil have opmærksomhed. Et gulv med et dybt og iltert farvespil, der vil ses og røres ved. Gulvet har sin rette plads i det stringente hjem, med store flader og skarpe kanter. Det kunne være et atelier for moderne kunst.

Detroit:

Det her er det rå gulv der skriger på at blive set. Gulvet til det anderledes rum, hvor råhed og beton ønskes. Overfladen er glat som de andre stilarter, men gemmer på et farvespil uden lige. Farvespillet er dybt og kraftigt, og henleder hele tiden opmærksomheden til nye steder på gulvet. Gulvet er som de andre let at vedligeholde, og kræver kun vask med tilhørende specialsæbe.

Louisiana:

Stilen er Boston men med en varm tone i gulvet, der henleder tankerne på det bløde varme lys i sydstaterne. Det har en varm glød uden at være brunt. Den varme tone laves ikke med farve, men derimod i slibningen samt behandlingen af gulvet. Dette gør at gulvet bliver naturligt at se på, uden at fornemmelsen af beton gemmes væk.