Sommeren 2015 CS Colorscreed

Sommeren 2015 CS Colorscreed har været en meget travl tid for firmaet CS Colorscreed Danmark. Det er derfor snart længe siden, at der har været tid til at opdatere hjemmesiden. Derfor har vi opdateret hjemmesiden med ny tekst, nye vejledninger og billeder, samt haft tid til af lidt nyheder skrevet ind på hjemmesiden. På denne måde kan vores kunder bedre orientere sig på siderne.

Det har været endnu et forrygende år, og vi runder næsten 200 udførte CS Colorscreed gulve indtil videre i sommeren 2015, hvilket selvfølgelig fortæller os, at det vi gør, er det helt rigtige for den store succes som vi oplever.

Nu er der nok så nogle mennesker som vil spørge os om, hvad det er vi gør bedre end de andre gulvfirmaer, og her er svaret kort, vi koncentrerer os om kun at lave  CS Colorscreed betongulve.

Dette gør selvfølgelig så, at hver dag vi møder på arbejde, så handler det kun om betongulve, og på denne måde bliver teknikker og selve udførelsen af gulvet, og den efterfølgende kvalitet så også forbedret hele tiden.

Billedgalleri

Vores i forvejen store billedgalleri er lige blevet opdateret, og der vil i den næste lange tid blive lagt  endnu flere billeder op sammen med de relevante projektbeskrivelser på de forskellige typer af gulv, badeværelser, bordplader mv. På denne måde er det muligt for vores kunder at danne sig et bedre overblik over tekstur, farvespil, glans og herved få gode ideer i forhold til kundernes egne gulvprojekter.

Vores server har også fået en opgradering

Sommeren 2015 CS ColorscreedDet at vores server også er blevet opgraderet betyder således, at serveren nu bedre kan håndtere den store trafik vores hjemmeside har. Vi har naturligvis valgt at opsætte den nye server på dansk jord, ligesom vores DNS servere også er blevet placeret på dansk jord.  Nu er serveren også en HTTPS server, hvilket betyder at alle køb fra vores webshop er krypterede 🙂