Overfladebehandling af beton

Overfladebehandling af beton mener vi skal være så naturlig som muligt for ikke at ødelægge alt det, et betongulv står for. Dette gøres ikke med epoxy der er en hærdeplast bestående af kemikalier, og ikke noget vi vil anbefale i private hjem. Lak er heller ikke optimalt, da den også er en overfladebehandling der lægger sig ovenpå gulvet, og derfor bliver slidt hver gang gulvet bruges. Ydermere, så findes der også nogen der bruger polish som overfladebeskyttelse, og her gælder det samme som de to andre kendte systemer.

Vi mener også at naturlige gulve fortjener det bedste, både for gulvet men også for dig og din familie. Derfor bruges der kun miljøvenlige imprægneringsmidler til et CS Colorscreed gulv. Ja du læste rigtigt, vi bruger imprægneringsmidler til at beskytte vore gulve, og ikke et system der lægger en kunstig film ovenpå gulvet. Dette gør at beskyttelsen på CS Colorscreed gulve ligger nede i gulvet og ikke bliver slidt hver gang gulvet bruges, og faktisk skal gulvet heller aldrig genbehandles ved normalt brug i et privat hjem.

CS Extreme

CS Extreme

Dette er vores standard overfladebehandling af CS Colorscreed gulve, og er et 3-trin system der gør betongulvet modstandsdygtigt overfor slid og tilsmudsning. Systemet er miljøvenligt og vandbaseret, hvilket betyder at der ikke under eller efter arbejdet, afgives nogen form for stoffer som er skadelige for dig og dine omgivelser. CS Extreme er et imprægneringssystem der trænger ned i betongulvet uden af efterlade en film på overfladen, således at gulvet efterfølgende kun skal vaskes med CS Maintenance sæbe, der er specielt udviklet til gulvet.

CS Extreme PLUS

CS Extreme+

CS Extreme+ giver det samme udseende som CS Extreme, og vedligeholdelsen er også den samme. Men når det er sagt, så stopper sammenligningen her, for CS Extreme+ er formuleret til at klare de mest udfordrende miljøer, hvor truckkørsel er hverdagskost, og hvor der ikke bliver vasket og plejet gulv så tit. Glem alt om genbehandling hvor der skal lukkes ned for produktionen, CS Extreme+ er et imprægneringsprodukt, og kræver ingen tørretid.

CS Top

CS Top

Som skrevet tidligere på denne side, så fortjener naturlige byggematerialer den bedste overfladebehandling, der giver materialet liv og beskyttelse uden at se kunstigt ud. Hvem vil have en køkkenbordplade i beton, hvor overfladen ser kunstig eller lakeret ud? Betonbordplader skal have dybde, de skal føles som silke mod din hud når du rører ved den. Sidst men absolut ikke mindst, så skal en betonbordplade holde i mange år, og holde sig smuk i mange år, hvilket kræver den rigtige behandling. CS Top er naturlig og efterlader din betonbordplade pletfri for altid.