Håndværkerfradrag og cs colorscreed

Har du længe gået og tænkt på at få nye gulve, ikke bare nye gulve men de lækre stilrene CS Colorscreed gulve, men ikke syntes, at du har haft råd til det, så kan løsningen med håndværkerfradraget være det som gør, at du lige pludselig kan få det gulv som du altid har drømt om. Det er både nemt og meget fordelagtigt at undersøge muligheden for at håndværkerfradrag og undersøge størrelsen af det, så hvorfor ikke bare gøre det så?

Vejledning i håndværkerfradrag

Omkring 1. oktober kan du indberette dit fradrag til årsopgørelsen 2015 i et særligt modul på SKAT´s hjemmeside. Det er derfor vigtigt, at du gemmer kvitteringer på det arbejde du har fået udført. Det er også fra 1. oktober du kan ændre din forskudsopgørelse, så du kan få et større fradrag de sidste måneder af 2015
– Fradraget er på op til kr. 15.000 om året inklusive moms
– Fradraget er kun for arbejdsløn
– Arbejdet skal stå på listen med godkendte ydelser
– Du skal betale for arbejdet senest d. 29. februar 2016

2016 og 2017

Håndværkerfradraget er blevet ændret for 2016 og 2017, så den nye nye ordning giver dig et fradrag på håndværksydelser på op til 12.000 kr. pr. person.

Du kan fortsat stadig kun få fradrag for selve arbejdslønnen, og det er vigtigt at arbejdet står på listen over godkendte ydelser.

Du kan få fradrag i 2016 for arbejde udført i 2016, hvis det er betalt senest den 28. februar 2017. Det er ikke vigtigt hvordan du har betalt for det udførte arbejde, om du har betalt med betalingskort, på indbetalingskort, via netbank, i banken eller på posthuset, men betaling med check og kontanter giver dig dog ikke fradrag i 2016.

Du kan læse mere på SKAT´s hjemmeside www.skat.dk under fanen håndværkerfradrag og ellers er du velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål mv.