eksisterende betongulve

Eksisterende Betongulve

Gulvvame er en gammel opfindelse, og de færreste har nok en idé om hvor opvarmning gennem gulvet blev opfundet. Det var i det gamle rom at denne form for opvarmning startede, hvor slaver arbejdede med at blæse varmen fra bål ind under en dobbelt gulvkonstruktion.

I dag er vi kommet længere med teknologien, og der bruges ikke længere bål til gulvopvarmning. I dag er systemerne baseret på vand eller el, og er fuldautomatiske. Gulvvarme giver en god og jævn opvarmning i området hvor systemet bruges.

Vi har erfaringen og udstyret til til at fræse gulvvarmeslanger ned i eksisterende betongulve. Vores specielle fræsemaskiner kan lave riller med helt ned til 8 gulvvarmeslanger og med et mellemrum på kun 7 cm. Har du et betongulv uden varme så ring til os for mere information om hvad der kan lade sig gøre.

CS Floor Heating

CS Floor Heating

Gulvvarmesystemet CS Floor Heating er speciel designet til brug med poleret beton. Gulvvarmesystemet kan levere op til 90 watt pr. kvadratmeter, hvilket gør systemet velegnet selv til områder hvor der stilles store krav til opvarmningssystemet, hvilket kunne være store rum med en stor volumen at varme op.

Dette systemet fungerer fint i huse eller rum op til 200m2, og kan tilkobles en allerede eksisterende installation. CS Floor Heating fylder 8mm. i tykkelsen og kan indbygges så at sige alle steder, hvor en lav indbygningshøjde er nødvendig.

CS Floor Heating kan udlægges direkte ovenpå et eksisterende gulv, hvorefter der eventuelt kan udføres et CS Colorscreed poleret betongulv ovenpå. Det er også muligt at fræse varmeslangerne ned i undergulvet, hvis konstruktion kræver en ekstrem lav indbygningshøjde.

cs floor heat

CS Floor Heating

Begge vores gulvvarmesystemer, Aquaheat fra Jollytherm og vort eget CS Floor Heating, er begge innovative systemer der byder på løsninger til et hvert formål. Den lave indbygningshøjde giver mange muligheder, og ikke mindst så giver en lav indbygningshøjde, en meget hurtigt reagerende varmekontrol af gulvet.

Vore gulvvarmesystemer kan naturligvis styres fuldautomatisk, som det kendes fra almindelige gulvvarmesystemer der f. eks. indbygges i nye huse. Dette betyder at både Aquaheat og CS Floor Heating kan styres ved temperaturmåling men også med en timer eller begge dele sammen.

Står du med et projekt hvor du er i tvivl om, hvorvidt det kan lade sig gøre at lave gulvvarme, så kontakt os og lad os få en snak om dit projekt og muligheder.