Produktbeskrivelse:

CS Colorscreed betongulve er for alle der ønsker et stilrent gulv med en minimal vedligeholdelse. Gulvet er et microtopping betongulv der kan udføres på alle faste underlag og i de farver du måtte ønske dig. Flotte gulve ønsker alle, og med dette betongulv bliver dit gulv smukkere for hver dag, og ikke som andre der slides ned ved brug.

Beton har været brugt i mange år og er nok et af verdens ældste byggematerialer. Betongulve har været en fast konstruktion siden betonblandingen blev opfundet, og man har i Tyskland fundet betongulve der er dateret til så sent som år 1400-1200 før vores tidsregning. Allerede omkring 700 før vores tidregning blev der brugt 100% vandtæt beton. Det var romerne der bragte betonen tættere på det vi kender i dag når talen falder på betongulve. De udviklede og udfordre materialet, så deres bygninger gennem tiderne bestod af mere og mere beton. Du kan bestille en prøve her.

Med en udlægningstykkelse fra kun 10mm. så egner CS Colorscreed sig til alle steder hvor et smukt betongulv ønskes. Gulvet kan udlægges direkte på en trægulv i en tykkelse af kun 20mm, og med garanti for at det ikke revner når arbejdet udføres af certificerede firmaer.

Betonslibning

Betonslibning og den moderne slibeproces er noget der er kommet efter romerne lavede betongulve. Den betonslibning vi kender i dag kan spores tilbage til 1940’erne, hvor man begyndte at bruge beton som vejbelægninger, og efter udlægning blev toplaget betonslebet for at opnå en jævn og stærk overflade, og samtidigt blev kimet til slebne betongulve i lagerhaller, varehuse og andre steder med stor trafik lagt. Siden 40’erne er diamantslibemaskiner blevet kraftigt forbedret, ligesom beton er blevet en mere accepteret gulvbelægning.

CS Colorscreed bygger på en specialformuleret cementblanding, der giver unikke og flotte polerede betongulve med eller uden synlige sten. Det er muligt, fordi vi får produceret et produkt der er som beton og ikke spartelmasse, og som giver CS Colorscreed alle de gode egenskaber beton har, og kompenserer for de mindre gode. Dette gøres blandt andet ved at bruge “crackstop” fibre i produktet og samtidigt afspænde hærdningen bedst muligt. Gulvet er meget stærkt og bliver efter udlægning diamantslebet og diamant poleret, til man opnår den effekt kunden ønsker. Man kan styre hvor meget nuancespil der skal være i gulvet, lige som farven kan kontrolleres meget præcist. Denne type betongulv giver smukke polerede betongulve, hvor materialets naturlige egenskaber kommer frem, og giver et unikt og stilfuldt gulv, der med sit meget lave behov for vedligeholdelse, er egnet til gulve overalt.

m,, ,

.jb.kjb.kjbæ.kjbækj

.mn .n .n -.n