Terrazzo

CS Terrazzo

CS Terrazzo er et materiale der er blevet brugt i rigtig mange år. CS Terrazzo er et materiale fremstillet af skærver i forskellig størrelse af marmor, der kan blandes med cement i farverne hvid, grå eller indfarvet cement. CS Terrazzo kan bruges til mange forskellige formål, som kan være gulve, trapper, borde og køkkenbordplader.

CS Terrazzo røres op til en tyk blanding der så kan lægges ud som gulv eller bliver brugt i en støbeform. Vort unikke system samt brug af avanceret fiber teknologi, giver CS Terrazzo nogle store fordele i forhold til svindkompensering og overflade styrke.

Micro Terrazzo

CS Micro Terrazzo

CS Micro Terrazzo er en terrazzo med marmor skærver med en størrelse på ca. halvdelen af den traditionelle terrazzo. Dette giver en mere rolig overflade, hvor tilslaget ikke ses så tydeligt og derfor ikke virker så dominerende. Nogen vil måske kalde den mere eksklusiv end den traditionelle terrazzo.

Basen i CS Micro Terrazzo er CS Colorscreed, hvilket gør at alle de fordele CS Colorscreed har, også er til stede i CS Micro Terrazzo, både når det bruges som gulve eller bliver brugt til formstøbning.

 

Terrazzo trapper

CS Terrazzo Trapper

Trapper udført med CS Terrazzo er unikke og ekstremt holdbare, og udseende kan laves som dette måtte ønskes, da det kun er fantasien der sætter grænser når vi taler om terrazzo.

Vore terrazzo systemer benytter samme overflade behandlingsteknik, som vi bruger på alle vore CS Colorscreed betongulve. Som standard bruges CS Extreme som beskyttelse af vore terrazzo overflader, da vi med dette system får en flot dybde, stor beskyttelse mod pletter, og ikke mindst bliver vedligeholdelsen minimal.