Produktbeskrivelse

CS Repel er et vandtætningsprodukt til porøse overflader og er et af behandlingstrinene i CS Extreme overfladebehandlingen.

Den unikke sammensætning giver en utrolig god vandafvisningseffekt, og virker ved at trænge dybt ned i overfladen på den overflade der behandles. CS Repel danner ikke en film og er diffusionsåben, hvilket bidrager til at undgå kapillart tryk. CS Repel gulner ikke og kan heller ikke begynde at slippe underlaget.

CS Repel ændrer ikke udseende af overfladen hvorpå den påføres. Produktet er vandbaseret og har en viskositet som vand.

Anvendelse

CS Repel kan bruges alle steder hvor der ønskes en vandafvisende effekt, og hvor det er vigtigt at der ikke dannes en film på overfladen der behandles.

Produktet kan påføres alle CS Colorscreed eller betonoverflader.

Miljø

Cs Repel er vandbaseret og indeholder ingen farlige eller giftige ingredienser. PH værdien er på 7,1 densiteten er 1.01 gram/cm3

VOC indholdet er på 24g/liter

Påføring

CS Repel kan påføres med malerrulle eller med en microfiber moppe. Efter 1. påføring og tørring kan der buffes med hvid rondel før et eventuelt 2. lag påføres.

Da CS Repel ikke er film dannende anbefales det at den overflade der skal behandles, som minimum har en overflade der modsvarer en 200-400 polering og være tør.

CS Repel skal ikke fortyndes og behandles kraftigt sugende overflader, så kan der behandles 2 gange sålænge 2. behandling sker indenfor 2 timer af den 1. behandling.

Revideret d. 27-03-2014