Produktbeskrivelse

CS Extreme er et overfladebehandlingssystem til specielt betonoverflader.

Systemet består af 4 produkter, der tilsammen giver en helt unik beskyttelse, af den overflade hvor produktet er påført. Der dannes ikke film på overfladen med systemet, og den specielle formulering sikrer en dyb indtrængen i betonoverfladen.

CS Extreme ændrer ikke betonen farve, men giver overfladen dybde og beskyttelse

Systemet består af produkterne CS Cure, CS Repel, CS Shield og vedligeholdelsessæben CS Maintenance+, der alle er miljøvenlige og der kræves ikke nogen form for sikkerhedsudstyr under bruges af produkterne.

Anvendelse

CS Extreme kan anvendes på alle betonoverflader inde -og udendørs, og på overflader hvor en permanent stærk beskyttelse ønskes.

Systemet er også velegnet til overflader på køkkenborde og andre steder med væskespild. Dette gør også systemet egnet til beskyttelse af terrazzo og betongulve i baderum.

Påføring

Overfladen der ønskes behandlet skal være glat i overfladen, svarende til opslibning til grit 200-400. Påføringen kan gøres let med en microfiber moppe.

Produkterne tørrer normalt indenfor 20-30 minutter.

Vedligeholdelse

Efter overfladenbeskyttelse med CS Extreme systemet, vil den fremadrettede vedligeholdelse være med brug af vaske/plejesæben CS Maintenance+

Den specielle formulering gør ikke bare overfladen helt rens, men efterlader også overfladen beskyttet mod slid, tilsmudsning og pletter.

Revideret d. 27-03-2014