CS Colorscreed og nye tiltag i 2017

CS Colorscreed og nye tiltag i 2017 er godt i gang og sommeren står for døren. Hos cs colorscreed har vi brugt vinteren til at klargøre og finpudse. De ny tiltag som skal fastholdes vores position som Danmarks førende specialfirma i betongulve.

Vores betongulv CS Colorscreed+ er blevet opdateret og optimeret, og modstandsdygtigheden mod olie, vand og andre forurenende stoffer, er blevet gjort meget bedre. Dette er blandt andet sket gennem en ændring af  sammensætningen af selve materialet men også af overfladeimprægnering CS Repel+

CS Colorscreed og nye tiltag omfatter også CS Colorscreed betongulvet som standard der også blevet trimmet, og selve CS effekten er blevet bedre ligesom vi har øget trykstyrken i gulvet. Dette betyder at vores standard gulv nu også kan lægges i erhverv uden problemer. Dette ligesom at ændringen også har øget gulvet evne til at modstå skader.

CS Repel+

Fremtidens overfladebeskyttelse uden sammenligning. CS Repel er helt unik og bringer endnu gang CS Colorscreed og nye tiltag i front. Dette gælder innovationer indenfor gulve. Modstandsdygtig overfor olie og slid. Glansen er silkeblank så overfladen fremstår også smukt dyb. Denne imprægnering kan tåle alt, eller i hvert fald næsten alt. Beton der beskyttes med dette produkt, får en lang tid mellem vedligeholdelsesintervallerne.

CS Repel har en helt utrolig evne til at modstå væsker. Dette betyder at man ikke skal være bange for pletter på sit betongulv. Med en unik afvisningsevne, lader produktet gulvet ånde, men lader ikke væsker passere. Med andre ord så forbliver dit gulv flot i mange år. Kombinationen af CS Repel+ og CS Clean giver tryghed. Vi står inde for vores gulve og sender gerne prøver ud. Disse prøver viser hvad vores gulve er lavet af, og i hvilken kvalitet man skal forvente sit nye gulv i.

CS Maintenance systemet har udvidet sortimentet

Hvor vi før havde produkterne CS Maintenance og CS Maintenance+, har vi nu også fået produktet CS Clean. CS Clean er et spændende produkt med mange muligheder. Der hvor CS Clean er meget forskellig fra andre vaske/plejemidler, er produktets utrolige beskyttelse af den overflade der vaskes.

CS Clean er fremstillet med vedligeholdelse for øje. Vi mener, at et betongulv fortjener det bedste, og udvikler ud fra dette mantra. Udover at have fantastiske vaskeegenskaber, så beskytter CS Clean også dit betongulv. Hvis man gerne vil have glæde af sit betongulv i mange år frem, så er CS Clean med til at sørge for at dette sker. Betongulve i sig selv bliver smukkere med tiden jo mere de bliver brugt, da de får en dybde og patina. Sæben hjælper med at få denne dybde og patina frem i gulvet, samtidig med at den beskytter mod pletter og snavs.

CS Colorscreed og nye tiltag dækker blandt andet over sæben CS Clean

CS Clean er endnu et produkt fra CS Colorscreed Danmark og kan ses lidt som afløseren for CS Maintenance, da den udover at være meget drøj i brug også er billigere i fremstilling. Alt dette uden at gå på kompromis med kvalitet og miljøhensyn.

CS Clean er let at applikere og drøj i brug. Udviklet til dem som gerne vil have vasket deres gulv mere end bare en gang om ugen. CS Colorscreed Danmark er hele tiden med i front og holder øje med udvikling af produkter indenfor beton. Derfor vil der hele tiden blive optimeret på nuværende produkter, men også udviklet flere produkter i takt med denne udvikling inden for betonprodukter.

Da beton er et naturmateriale, mener vi i CS Colorscreed Danmark også, at det CS Colorscreed og nye tiltager vigtigt at holde sig til produkter til vedligeholdelse og imprægnering som er skånsomme for miljøet. Derfor bruger vi ikke produkter med kemiske tilsætningsstoffer. Vi laver ikke gulve som lakeres eller får påført voksbehandlinger, men derimod imprægnerer vi vores CS Colorscreed gulve med produkter, hvor der er taget hensyn til miljøet. Der er dog ikke gået på kompromis med de egenskaber som beskytter gulvet, da CS Clean er fremstillet med vedligeholdelse for øje.