CS Colorscreed

CS Colorscreed gulvet er et unikt gulv med mange muligheder. Gulvet er et cementbaseret gulv, der designes efter kundens ønsker. Dette betyder at du som kunde, kan være med til at bestemme en stor del at dit nye gulvs udseende. CS Colorscreed gulvet kan leveres fra helt hvidt til helt sort, og teoretisk også alle farver der imellem.

CS Colorscreed systemet

CS Colorscreed systemet består af et komplet system af produkter, der tilsammen skaber et flot, unikt og stærkt gulv. I systemet findes der special primere, som kan sikre vedhæftning til f. eks. gammelt flisegulv. Til overfladebehandling bruges produkterne CS Repel og CS Shield, der begge er imprægnerende produkter. Disse produkter trænger dybt ned i gulvet og giver en lang og effektiv beskyttelse.

CS Colorscreed gulvet

CS Colorscreed gulvet er et imprægneret gulv, hvilket vil sige at der ikke bruges giftigt epoxy. Mange andre systemer anvender f. eks. epoxy som overfladebeskyttelse. Dette gør at der hurtigt kan komme gangbaner i gulvet, da epoxy er et plastprodukt. Når man derimod imprægnerer gulvet, som det gøres med et CS Colorscreed gulv, så kommer der aldrig gangbaner.