CS Colorscreed betongulve med mere…

Formålet med bloggen er at vi vil informere om vores special udviklet betongulv CS Colorscreed. Vi vil også dele vores store viden om og passion for betongulve, så du, som kunde, vil få den rette information og vejledning. På denne måde vil du måske have lettere ved at vælge mellem de mange forskellige tilbud på gulve som findes derude på markedet.

Bliv overbevist efter at du har læst om og ikke mindst set og følt på vores CS Colorscreed gulve. Vi er overbevidste om, at du til sidst ender med at vælge et nyt betongulv fra CS Colorscreed Danmark.

CS Colorscreed gulvet vil være helt specialfremstillet til dit hjem efter dine ønsker til glans og farve. Det gamle ordsprog siger, at “kun døde fisk flyder med strømmen”, så der vil man ikke kunne finde os. Vi tør nemlig gå mod strømmen uden at gå på kompromis med kvalitet og produkter mv. Vi undersøger altid nye muligheder for at lave smukke, unikke og stærke gulve til vores kunder.

Du vil på hjemmesiden www.cs-colorscreed.dk kunne bestille en håndprøve. Således at du lettere vil kunne danne dig et overblik, hvordan et CS Colorscreed gulv ser ud med hensyn til farve, føle på det og fornemme teksturen af gulvet. Ved en håndprøve til du som kunde også vil kunne teste gulvets holdbarhed ved at se at vandet perler på overflade. Dette er takket være vores imprægnering af gulvoverfladen.

Vores kunder

Vores kundekartotek rummer alt fra meget store virksomheder i både indland og udlandet. Herunder arkitekter, indretningsarkitekter, ingeniører til private kunder i hele landet med både store og små projekter. Det kan være alt fra et badekar, en bruseniche, hele badeværelsesgulve eller en bordplade i enten badeværelset eller køkkenet til gulve fra få m2 til flere 1000 m2 gulve.

CS Colorscreed gulvet

CS Colorscreed betongulve med mere.CS Colorscreed gulvet har været mange år undervejs, men i dag har vi opnået den kvalitet som vi ønsker. Derfor er CS Colorscreed gulvet beskyttet af 3 mønsterbeskyttelser. Vores konkurrenter forsøger at efterligne vores gulv til en meget billigere pris og tilsvarende dårligere kvalitet. Vi arbejder dog også hele tiden på nye tiltag, der skal gøre betongulvet bedre i kvalitet, udseende og være lettere at håndtere for dig. Se også flere billeder på www.cs-colorscreed-billeder.dk