CS Clean fra CS Colorsxcreed DanmarkCS Clean er det nyeste skud på stammen fra CS Colorscreed Danmark

CS Clean er et vaskemiddel til betonoverflader fra CS Colorscreed. Vedligeholdelse er meget vigtig for alle gulvtyper. Der er dog meget forskel på hvilken vedligeholdelse de enkelte gulvtyper kræver. CS Clean er for dig der vil passe på dit betongulv.

Hvis man f. eks. ser på trægulve, så kræver disse omfattende vedligeholdelse. Hvor man ved forkert vedligeholdelse hurtigt kan ødelægge trægulvet.

Nu kan trægulve og betongulve ikke sammenlignes. Betongulve er mange gange stærkere end trægulve, og meget lettere at vedligeholde. Trægulves udseende forringes som gulvet slides. Betongulv bliver kun smukkere jo mere det bruges.

Billedet her til højre er et betongulv der er 7-8 år gammelt. Som det ses på billedet så fremstår gulvet flot. Gulvet er et Colorscreed gulv der er en tidlig generation af CS Colorscreed gulvet. Den store forskel ligger i forbogstaverne CS. CS Står for Crack Stop, og er en teknologi der minimere chancen for revner.

CS Clean er en avanceret sæbe til rengøring. Sæben er meget effektiv til at fjerne snavs, og alligevel blid ved gulvet. Gulve der rengøres med CS Clean holder sig flotte længere.

CS Colorscreed er InnovationCS Colorscreed er nytænkning og innovation

CS Clean er produktet af nytænkning og passion for betongulve. Fra de første typer sæbe der blev brugt på terrazzo, og til CS Clean er der sket meget.

CS Clean er måske verdens bedste sæbe til betongulve.

Det er ikke svært at fremstille en sæbe der kan gøre rent. Dog er det noget vanskeligere at fremstille en sæbe der ud over at være super effektiv, også er skånsom mod miljøet. CS Clean har det hele og lidt til. Sæben er super effektiv mod snavs og beskytter samtidigt gulvet i en og samme arbejdsgang.

En anden ting som gør CS Clean attraktiv, er at det er lykkedes os at producere denne supersæbe billigere ned CS Maintenance. Prisen på CS Clean bliver 30% lavere end på CS Maintenance. Derudover er den nye sæbe drøjere i brug.