Betonbordplader

Betonbordplader

Betongulve og ikke mindst betonbordplader er meget smukke og kan næsten laves som man måtte ønske det. Vi støber bordplader på stedet, eller det der også hedder insitu. Denne måde at lave køkkenbordpladen på, giver nogle enorme store fordele, hvor bare et par stykker af dem er, minimal chance for revner og en betonbordplade der passer 100% til dit køkken.

Det er muligt at støbe et gulv med CS Colorscreed og så polere det op, for derefter at støbe en eventuel kogeø op i samme produkt, således at der skabes en helhed der harmonerer. Betonbordpladerne kan støbes op fra endegavlen af køkkenelementerne, så det vil se ud som om at gulvet rejser sig op, og bliver til en køkkenbordplade i beton.

Vi støber også betonbordplader til private, og kan støbe dem i den længde dit projekt kræver. Du kan sende målene ind på den plade, som du godt kunne tænke dig i beton, og så laver vi et gratis tilbud til dig. Bordpladen vil være behandlet med CS Top systemet, og det er 100% sikkert, at der aldrig kommer pletter på pladen.

Køkkenbord i beton

Køkkenbord i beton

Eksklusive borde fortjener det bedste og derfor støbes CS Bordplader tilsat CS Repel i selve støbningen, der gør at køkkenbordpladen er vandtæt hele vejen igennem, og aldrig får vandskjolder eller andre misfarvninger. Huller og udskæringer laves efter støbningen, hvilket sikrer af bordpladen under hærdningen er sikret maksimalt mod revner grundet spændinger. Udfræsning til håndvask efter støbning, giver også pladen elegance, som kun en nedsænket vask kan give.

Når en betonbordplade er støbt på stedet, så er den designet til dit køkken, og kan laves uden at der kommer samlinger i hjørnerne, hvilket giver en meget eksklusiv bordplade.

I en betonplade kan man også vælge, hvordan det færdige resultat skal blive, og listen over mulige tilslag (sten) er uendelig lang, så det bliver listen over designmuligheder også. Som udgangspunkt er CS Colorscreed grå eller hvid, og kan derfra tones i alle farver.

vedligeholdelse af betonbordplade

Vedligeholdelse af betonbordplade

Når du har taget dit nye køkken i brug, så kommer de første tanker om hvordan du holder det hele smukt og elegant fremover. Vedligeholdelsen er let og vi anbefaler at der bruges CS Maintenance+, der også er den sæbe der anbefales til gulve lavet i CS Colorscreed produktet. Den er miljøvenlig og vasker rent og plejer i en og samme omgang.

Det helt unikke CS Top system der bruges, gør at vi tør give dig 20 års garanti mod pletter, hvilket betyder at du kan føle dig sikker på din betonplade og bruge den som du bruger din nuværende køkkenbordplade. Skulle der mod forventning opstå pletter ved normalt brug i dit køkken, så kommer vi og fjerner dem eller skifter pladen, hvis de ikke kan fjernes.